Poti introduce doar marca Ex. "AKAI" sau marca si modelul. Ex."AKAI LT1907"

Cosul dvs. este gol

Marci produse

 


   Produsele comandate pot ajunge in posesia dumneavoastra prin intermediul postei normale sau a unui serviciu de curierat dupa cum urmeaza:

1. Posta normala  (prin C.N. Posta Romana S.A.).

Transportul va fi facturat de catre S.C.PROROM COMPUTERS S.R.L. impreuna cu produsele comandate. Este cea mai ieftina metoda de transport pentru coletele mai mici. Costul transportului va fi deci suportat de catre consumator (client). In cazul returnarii produselor S.C. PROROM COMPUTERS va restitui clientului contravaloarea facturii emise, deci inclusiv costul transportului catre consumator (client). Clientul va suporta doar costurile de returnare (de la client la S.C. PROROM COMPUTERS). La momentul sosirii coletului la posta veti primi un aviz de instiintare. Daca nu primiti avizul in maxim 3-4 zile dupa ce noi v-am anuntat de expeditia coletului este indicat sa mergeti totusi la posta sa intrebati daca a ajuns. Din momentul primirii avizului prin care veti fi informat privind sosirea coletului la oficiul postal aveti la dispozitie maxim 5 zile pentru a va prezenta cu acest aviz si cartea de identitate pentru ridicarea coletului.
Plata produselor comandate impreuna cu taxa de transport se va face direct la oficiul postal cand se va ridica coletul.

2. Curier rapid ales de catre noi. (se alege dintre optiunile de transport - in momentul finalizarii comenzii). Este una dintre firmele de curierat cu care noi avem contract. Cheltuielile de transport vor apare pe aceeasi factura cu produsele comandate si vor putea fi recuperate in cazul returului produselor. Clientul va suporta doar costul transportului de la acesta catre S.C. PROROM COMPUTERS. Costul transportului depinde de greutatea/volumul coletului dar si de localitatea de destinatie a clientului. Curierul va aduce coletul direct la adresa de destinatie a clientului, eventual va contacta clientul in cazul in care acesta nu este gasit la destinatie. Pentru localitatile care nu sunt cuprinse in aria de acoperire a curierului, livrarea se poate face dar cu tarifarea de kilometrii suplimentari. Inainte de expedierea coletului noi va vom contacta pentru a va informa despre costul livrarii. Plata produselor comandate impreuna cu taxa de transport se va face direct la curier in momentul primirii coletului.


3. Curier rapid  (livrare expres) 

Firma de curierat va emite factura de transport in numele clientului. Costul transportului va fi deci suportat de catre client. Atentie, in cazul returului produselor comandate, fiind o livrare in mod expres, cu facturare directa de catre curier in numele clientului si nu prin metodele standard de transport, noi nu suntem obligati sa returnam costul acestei livrari. Este curierul ales de catre client.
Este o metoda mai rapida si mai comoda de livrare. Comanda poate ajunge la dvs. in aproximativ 24 de ore cu livrare acasa, pentru localitatile deservite direct de catre firma de curierat si in 48 de ore pentru restul localitatilor. Curierul va lua legatura cu dvs. telefonic in cazul in care nu sunteti acasa pentru a stabili cand va poate livra coletul. Pentru localitatile nedeservite direct transportatorul poate percepe o taxa suplimentara. In acest caz se poate opta pentru ridicarea coletului din sediul celui mai apropriat reprezentant al transportatorului. Taxa de transport depinde de curierul ales de catre client, greutatea coletului si localitatea de resedinta a acestuia. Ea va fi calculata de catre curierul ales. Noi nu va putem oferi decat o informare aproximativa a acestui cost. Contravaloarea produselor comandate si expediate se va achita direct curierului in baza documentelor de plata emise direct de catre acesta. Taxa de transport va fi achitata separat curierului.
 
4. Transport gratuit (prin posta normala sau curierul agreat)

Prin intermediul postei normale, pentru comenzile ce depasesc valoarea de 300 RON.

5. Conditii referitoare la transport.

Serviciul de transport este oferit prin intermediul S.C. PROROM COMPUTERS ca ofacilitate  in sensul ca noi vom contacta serviciile postale sau un curier in vederea expeditiei coletelor, acest serviciu nefiind prestat de catre firma noastra. Prin urmare noi nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube datorate serviciului de transport. Nu ridicati de la posta sau curier coletele care au fost desfăcute sau care prezintă urme de loviri sau deformări deoarece în acest caz vă asumați posiblitatea ca produsele să fie alterate. In acest sens este recomandat sa deschideti coletul si sa verificati existenta si integritatea tuturor produselor receptionate in prezenta curierului. In cazul neexistentei tuturor produselor sau a deteriorarii acestora, trebuie sa consemnati aceasta constatare intr-un proces verbal intocmit si semnat impreuna cu curierul.

 
6. Pentru o corecta informare privind tarifele practicate de catre transportatori se pot accesa paginile web ale acestora:

https://www.fancourier.ro
https://www.nemoexpress.ro
https://www.urgentcargus.ro

 

spacer
UA-150997264-1

telecomanda-originala.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.